5 APRIL PALMZONDAG
Mt. 21,1-11 Jes. 50,4-7 Ps. 22 Fil. 2,6-11 Mt. 26,14 – 27,6

Door de aangescherpte maatregelen tegen verspreiding van het corona virus vervallen alle eucharistievieringen.

KERKRADIO
De mensen met een kerkradio kunnen dagelijks de rozenkrans meebidden en de H. Mis volgen.
Rozenkrans dagelijks om 18.00 uur
Eucharistieviering om 18.30 uur
Palmzondag eucharistieviering om 11.00 uur

PALMZONDAG

Zondag 5 april zal de kerk geopend zijn van 14.00 uur tot 17.00 uur.
U kunt binnenlopen voor een gebed of om een kaarsje op te steken.
De gezegende palmtakken staan voor de communiebanken en u wordt uitgenodigd om een palmtak voor u of voor uw naasten mee te nemen.
Het allerheiligste wordt dan uitgesteld.

NACHTWAKE.

Alweer voor de vijftiende maal vindt er in onze parochie een nachtwake plaats onder het motto: wilt u één uur met Mij waken?
In de nacht van Witte Donderdag 9 april op Goede Vrijdag 10 april van 20.00 uur tot 09.00 uur wordt in de bovenzaal van het parochiehuis het Allerheiligste (ciborie met H. Hostie) uitgestald.
Wilt u eer brengen aan het Allerheiligste, wilt u het lijden en sterven van Jezus overwegen, wilt u nadenken over wat de Kerk in deze dagen viert en gedenkt, wilt u solidair zijn met de eenzamen en zieken en wilt de stilte in aanwezigheid van het Allerheiligste ervaren, dan bent u van harte uitgenodigd om op elk moment en zolang u wilt, deel te nemen aan deze wake.
U bent niet alleen. De hele nacht door zullen 26 mensen twee aan twee volgens een rooster 1 uur aanwezig zijn.
De meesten van hen hebben reeds vanaf het begin deelgenomen aan deze wake en unaniem beschouwen zij dit als een bijzondere ervaring.
U bent harte welkom.

GOEDE VRIJDAG

Ook deze vrijdag zal de kerk geopend zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur U kunt binnenlopen om het sterven van Jezus te overwegen of de kruisweg te bidden.